A segélyszervezet arabul tudó munkatársa szerint rémisztő dologra készülnek a migránsok Európában

A segélyszervezet arabul tudó munkatársa szerint rémisztő dologra készülnek a migránsok Európában

A segélyszervezet arabul tudó munkatársa szerint a muszlim migránsok mint undorral néznek a keresztény európaiakra. A dolgozó Horváthországban és...

A segélyszervezet arabul tudó munkatársa szerint a muszlim migránsok mint undorral néznek a keresztény európaiakra. A dolgozó Horváthországban és Szerbiában végzett humanitárius munkát és mivel a migránsok nem sejtették, hogy tud arabul, nyilván mertek előtte beszélni.

A dolgozó elmondta, hogy az arab férfiak mindegyike a segélyek megköszönése helyett azt a mondatot vetette oda a segélyszervezet munkatársainak, hogy: " Mocskos, keresztény kufárok"

Arra is volt példa, hogy egy muszlim férfininak kölcsönadta a mobiltelefonját és amikor megtudta, hogy keresztény eldobta és azt mondta, hogy nem akar mégegyszer keresztényekhez érni. A muszlim férfiak egyike sem akart vele kezet fogni. 

Többször arról beszéltek a fiatal muszlim férfiak, hogy jó lenne megerőszakolni a segélyszervezet női munkatársait. Arról is többször hallották beszélni a migránsokat, hogy Európában nem kell dolgozni, csak kapják majd a pénzt. A muszlim férfiak többször beszéltek arról is, hogy a hitetlen európaiakat mind ki kellene írtani. 

A segélyszervezeti dolgozó azt ajánlja az európai országoknak, hogy próbálják meg nagyon keményen fogni a bevándorlókat. Szerinte nem kell megtiltani, hogy Európába jöhessenek, de új szabályokra van szükség. Nem szabad nekik mecseteket építeni és nem szabad engedni, hogy párhuzamos társadalmakat hozzanak létre.

"Segíten kell rajtuk, de rájuk kell kényszeríteni a befogadó országok szabályait". - mondta a neve elhallgatását kérő nő. 

Forrás: meteon.org

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!