A nőnek elege lett abból, hogy mindig a háza elé parkolnak -bosszúján mindenki jót nevet

A nőnek elege lett abból, hogy mindig a háza elé parkolnak -bosszúján mindenki jót nevet

Az autósoknak nem könnyű manapság parkolóhelyet találni, sokszor még akkor sem, amikor valakinek saját parkoló helye van a háza előtt. Juliue Geue...

Az autósoknak nem könnyű manapság parkolóhelyet találni, sokszor még akkor sem, amikor valakinek saját parkoló helye van a háza előtt. Juliue Geue Crowborough gyakran nem tud a saját helyére beparkolni a háza elé, mert mindig valaki más áll oda a kocsijával.

Nemrég a 48 éves Julie-nak annyira elege lett ebből, hogy úgy döntött, bosszút áll. Fantasztikus akciót talált ki és ezt a szociális médián keresztül osztotta meg.

Egyik nap amikor megint egy idegen autó állt a háza előtt, a nő úgy döntött két legyet üt egy csapásra. Akkoriban éppen új kavicsréteget akart letetetni a háza elé, ezért egy óriási ötlete támadt.

Felhívott egy épitőanyagokat áruló céget és megrendelt egy nagy zsák kavicsot. Azt mondta a cégnek, hogy a jó nehéz zsákot csak tegye le a háza előtt illegálisan parkoló autó elé.

Az autó tulajdonosának így két választása maradt: vagy otthagyja autóját, vagy kilapátolja a kavicsokat a zacskókból.

Facebook/Park Randomly at all times

Facebook/Park Randomly at all times

Egy üzenetet is írt, melyet a zacskók tetejére helyezett, ezzel a szöveggel:

 

Facebook/Park Randomly at all times

“Egy nyilvános tanácskozás után úgy döntöttünk, csak ez a lapát a tiéd, ezzel tudod kiásni magadnak a szabad utat. Ne felejtsd el, hogy kamera is van a közelben ami rád van irányítva, ezért ne felejts el mosolyogni, miközben lapátolsz.”

Aztán online ezt a szöveget tette fel:

Facebook/Park Randomly at all times

“A környéken megforduló emberek nem mindig az én helyemre állnak be, de ha azt teszik, ez lesz a következménye.”

Azt is leírta, hogy egy héten legalább három alkalommal foglalják el a parkolóhelyét és hogy ebből már nagyon elege van.

Nagyon közel lakom az állomáshoz, mert az nekem fontos. Nekem….Olyan bejáratom van, ahol négy autó is elfér egymás mellett, mert nekem az hasznos, nem azoknak a lusta embereknek van fenntartva, akik ingyen szeretnének parkolni.”

Mit gondolsz erről az akcióról? Szerintünk nagyon jó ötlet. Oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha egyetértesz velünk!

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!