25 kilónyi széklettel “terhes” a 37 éves anyuka

25 kilónyi széklettel “terhes” a 37 éves anyuka

    Ritka betegségtől szenved a 37 éves anyuka, Sharon McClear,  Az anyagcsere betegség  lényege az, hogy a belei elzáródtak, és így a...

 

 

Ritka betegségtől szenved a 37 éves anyuka, Sharon McClear,  Az anyagcsere betegség  lényege az, hogy a belei elzáródtak, és így a széklet nem tud kiürülni.

Hasfájással és székrekedéssel kezdődötdődött 9 évvel ezelőtt, fia születése után ez az állapot. Az asszony hasa is elkezdett nőni. Akkor derült ki, hogy ebben a ritka bélelzáródásban szenved, és a bélsártól nő a hasa. Bár hashajtót kezdett szedni, de nem segített, megműteni sem tudták, mert a belek akkorra már több helyen elzáródtak. Az állapotát elviselhetetlennek érzi, undorítónak tartja, hogy mondhatni széklettel terhes.

Régebben 10. ruhaméretet hordott, mindig csinos, vékony volt, ezért sokkal fájdalmasabb ez az állapot. Már a fia is aggódik érte, hiszen állandóan depressziós, és elkeseredett. Ennek ellenére Sharon nem adja fel, és tovább kutatja a gyógymódot, a megoldást és hisz abban, hogy egyszer sikerül meggyógyulnia.

                                                                                                                                                                   

Forrás: aztbeszelik.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!