1200 INGYEN LETÖLTHETŐ E-BOOK - TELJESEN LEGÁLIS! Több mint 1200 e-könyv érhető el közvetlenül, ingyen, és teljesen legálisan.

1200 INGYEN LETÖLTHETŐ E-BOOK - TELJESEN LEGÁLIS! Több mint 1200 e-könyv érhető el közvetlenül, ingyen, és teljesen legálisan.

1200 magyar nyelvű ingyen letölthető e-book – LEGÁLIS! Sok elektronikus könyvet (e-bookot) olvasó eszköz használója hiszi, hogy ritka kivételektől...

1200 magyar nyelvű ingyen letölthető e-book – LEGÁLIS!

Sok elektronikus könyvet (e-bookot) olvasó eszköz használója hiszi, hogy ritka kivételektől eltekintve fizetnie kell, ha magyar nyelvű könyveket szeretne elérni.

De nem csak ez a két választás van, ha e-ke-könyvolvasóval rendelkeznek, vagy az okostelefonokon, táblagépeken olvasgatnának: a Magyar Elektronikus Könyvtár oldalán több mint 1200 e-könyv érhető el közvetlenül, ingyen, és teljesen legálisan.

Persze mit sem ér ez a bőséges választék, ha nem lehet hatékonyan keresgélni benne. Ebben segít a Papírontúl blog listája, amelyben kulcsszavakra keresve böngészhetnek. Így mindenki gyorsan rálelhet kedvenc írója műveire, vagy kedvenc regényére.

 

Sok elektronikus könyvet (e-bookot) olvasó eszköz használója hiszi, hogy ritka kivételektől eltekintve fizetnie kell, ha magyar nyelvű könyveket szeretne elérni. Vagy a másik megoldás: az illegális letöltés. De nem csak ez a két választásotok van, ha e-könyvolvasóval rendelkeztek, vagy az okostelefonotokon, táblagépeteken olvasgatnátok: a Magyar Elektronikus Könyvtár oldalán több mint 1200 e-könyvet érhettek el közvetlenül, ingyen, és teljesen legálisan.

Persze mit sem ér ez a bőséges választék, ha nem lehet hatékonyan keresgélni benne. Ebben segít a Papírontúl blog listája, amelyben kulcsszavakra keresve böngészhettek. Így mindenki gyorsan rálelhet kedvenc írója műveire, vagy kedvenc regényére.

Az 1200 könyvet tartalmazó kereshető listáért másold be a böngészőbe ezt : http://www.papirontul.hu/

Magukat a könyveket pedig ezen a linken érhetitek el : http://mek.oszk.hu/ Jó böngészést és olvasást!

Forrás: erdekes.org

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!