Vigyázz, ez az új módszer: kamu mobilokra cserélik a rablók az igazit Budapesten

Vigyázz, ez az új módszer: kamu mobilokra cserélik a rablók az igazit Budapesten

0

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi péntek délután fél négy körül bement a a bevásárlóközpontban lévő boltba, és elterelve az...

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi péntek délután fél négy körül bement a a bevásárlóközpontban lévő boltba, és elterelve az eladó figyelmét replika telefonokra cseréltek ki két mobilt, majd az eredeti telefonokkal távoztak. A kár több mint 500 ezer forint.

A gyanú szerint uggyanez a három fős társaság négy nappal korábban egy II. kerületi boltból is lopott telefonokat. A módszer ugyanaz volt, ott is elterelték az eladó figyelmét, majd kicserélték a mobilokat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 477 3700 (48-147 mellék) telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555 111 „Telefontanú” zöld számán, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!