Szórd körbe a házat sóval. Ha megérted miért nem hiszel majd a szemednek!

Szórd körbe a házat sóval. Ha megérted miért nem hiszel majd a szemednek!

0

A sót nem csak a konyhában, az ételek fűszerezésére használhatjuk, hanem számtalan más területen is hasznos lehet, amelyekről szinte sokan nem is...

A sót nem csak a konyhában, az ételek fűszerezésére használhatjuk, hanem számtalan más területen is hasznos lehet, amelyekről szinte sokan nem is tudnak!

ABLAKPÁRKÁNY

Ha nem szeretnéd, hogy a pókok és a hangyák az ablakodon keresztül közlekedjenek a lakásodba, akkor szórj egy keveset az ablakpárkányra és meg is oldottad a problémát.

ÉTKÉSZLET

Kiváló polírozó eszó eszközként szolgálhat, ha a kedvenc és gyakran használt étkészletünk megviseltté vált az idő folyamán.

ABLAKTISZTÍTÁS

Kevesen tudják, de ha egy kevés sót feloldunk egy gallon vízben, az egyik leghatékonyabb ablaktisztító szert kapjuk, amivel még a legmakacsabb foltoktól is megszabadulhatunk.

LEFOLYÓ TISZTÍTÁS

Ha dugulásunk van, vagy csak szeretnénk megtisztítani a lefolyónkat, akkor szórjunk sót a mosogatóba, majd öntsünk rá forró vizet. Ez megszabadít a kellemetlen szagoktól és még a zsíros szennyeződésektől is.

BŐRFIATALÍTÁS

Keverd össze a sót egy kevés olívaolajjal vagy mandulaolajjal és használd bőrradírként. Kisimítja a ráncokat és megszabadít az elhalt hámrétegtől.

RUHÁK

Ha szeretnéd még tisztábbá varázsolni a függönyöket és a ruhákat úgy, hogy ne kelljen magas hőfokon mosni őket, akkor áztasd be először sós vizbe és mosd ki a szokásos módon.

FOGFÁJÁS

Ha meleg sós vízzel gargarizálsz, enyhíthetsz a fogfájás és az ínygyulladás tünetein.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!