Rémisztő jóslat: “A nagy háború küszöbén állunk, 50 millió iszlamista semmisíti meg Európát”

Rémisztő jóslat: “A nagy háború küszöbén állunk, 50 millió iszlamista semmisíti meg Európát”

0

Mi, geostratégiai szakemberek jól tudjuk, hogy a nagy háború küszöbén állunk, jelentette ki Davor Domazet Lošo volt admirális és Kolinda Grabar...

Mi, geostratégiai szakemberek jól tudjuk, hogy a nagy háború küszöbén állunk, jelentette ki Davor Domazet Lošo volt admirális és Kolinda Grabar Kitarović horvát elnöknő tanácsadója.

Szavai szerint minden embert tisztelni kell, kivéve a migránsokat, akik azért jöttek-jönnek, hogy elpusztítsanak bennünket. A migránsok Németországba való tömeges érkezését és befogadását a kábítószer befecskendezéséhez hasonlította. Mint mondta, a bevándorlók áradata szétmarja a keresztény kultúra maradványait.

Lošo úgy véli, idővel akár 50 millió miió migráns is érkezhet Európába, akiket 50 millió harcosnak nevez. Csoportokba verődnek Európa-szerte és mindenütt folyamatosan szaporodnak. A keresztény identitás elvesztése nagy mértékben hozzájárul ehhez a jelenségéhez.

A burka szimbolikus fegyver.

– Az angolszászok egyik stratégiai terve, hogy a muzulmán migránsok halmozása által teljesen leigázzák Európát. A másik pedig, hogy tovább gerjesszék a németek és az oroszok közötti konfliktust.

Ami pedig az Európai Uniót illeti, a világ titkos uralkodói hozták létre, de miután semmilyen eredményt nem mutatott fel, szétesése elkerülhetetlennek látszik. Csak a független, keresztény identitású európai országoknak van némi esélyük a fennmaradásra és fejlődésre – vizionálja Davor Domazet Lošo.

Forrás: delhir.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!