Putyin elmondja, ki hozta létre az ISIS-t!

Putyin elmondja, ki hozta létre az ISIS-t!

0

Vlagyimir Putyin orosz elnök egy amerikai újságíró kérdéseire...

Nos valószínűleg ez az, amiről a nyugati média soha nem látott vagy hallott semmit. Vlagyimir Putyin orosz elnök egy amerikai újságíró kérdéseire válaszolt a Valdai Nemzetközi Klub 2015-ös vitafórumán az ISIS-el kapcsolatosan.

Putyin: Tényleg nem érti, hogy kik harcolnak Szíriában? Րk többnyire fizetett zsoldosok…

Az amerikai, nyugati, sőt a magyar emberek is ritkán hallanak Putyin beszédet. Kevés lehetőségük van erre, hacsak nem keresnek rá. Sokan azt hiszik, hogy a főáramú médiának igaza van, és Putyin egy “brutális diktátor,” aki “megpróbálja helyreállítani a szovjet birodalmat,” történet vége.

A nyugati médiáában Putyin hamarosan egy Hitler/Sztálin kombináciként láthatja viszont önmagát egy 3. Világháború küszöbén – egy másik úgynevezett “igazságos háborúban,” amelyet az USA-nak “erkölcsi kötelessége megvívni,” hogy “megmentse a világot a zsarnokságtól.” A Keresztény dominionisták ezt Armageddonnak fogják hívni – a végső csatának a jó és rossz között, mielőtt a Király visszatér!

Miért bíznak még évtizedek után is az amerikaiak, és általában a nyugat a kormányokban, melyekben azt mondják, hogy nem bíznak, és a médiákban, melyekről szintén azt mondják, hogy nem bíznak bennük? Mindkettőről bebizonyosodott újra és újra, hogy hazudtak az embereknek fontos dolgokban; de az emberek még mindig tiszteletre méltónak tartják őket.

Minden vélemény számít. Szólj hozzá és oszd meg másokkal is! ;-)

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!