Megmenekült a borosgazda! Napok alatt összedobták a pénzt a perköltségre

Megmenekült a borosgazda! Napok alatt összedobták a pénzt a perköltségre

0

Fellélegezhet a vácszentlászlói borosgazda, kisegítették az emberek. Mint írtuk, a közvélemény által csak fagyállós borosgazdaként ismert Vajtai Pál...

Fellélegezhet a vácszentlászlói borosgazda, kisegítették az emberek.

Mint írtuk, a közvélemény által csak fagyállós borosgazdaként ismert Vajtai Pál hét éves börtönbüntetés helyett ugyan végül csak felfüggesztettet kapott, 1 millió 308 ezer forintos perköltséget varrtak a nyakába, amit 15 napon belül kellett volna befizetnie.  

Mivel erre nem volt lehetősége, kérte az emberek segítségét, a felhívást portálunk is közzétette.   A Kiállok a Borosgazda mellett nevű Facebook-oldalon látható bejegyzés szerint az adományozók napok alatt összedobták a pénzt:   három nap alatt több mint 2,8 millió forint jött össze.   Az összeget a gazda baráti kölcsönként illetve adományként, szabályosan, adózás után kapja majd meg.   Vajtai Pállal a szeptemberi ítéletet követően interjút készítettünk, melyben elmesélte, hogyan élte meg az ítéletre való várakozást, mennyire rendítette meg az első fokon kiszabott súlyos büntetés, és mit érez most, fél-e a bosszútól. A beszélgetést ide kattintva olvashatják el.  

Forrás: alfahir.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!