LEFOTÓZTÁK, AMIKOR ELSZÓRTA A KUTYÁJA HAMVAIT – AMIKOR MEGNÉZTE A FELVÉTELT, LEDÖBBENT!

LEFOTÓZTÁK, AMIKOR ELSZÓRTA A KUTYÁJA HAMVAIT – AMIKOR MEGNÉZTE A FELVÉTELT, LEDÖBBENT!

A búcsú mindenki számára fájdalmas dolog. Főleg akkor, ha egy szerettünk hagy el minket, és egy jobb világra távozik. Emberenként változik, hogy...

A búcsú mindenki számára fájdalmas dolog. Főleg akkor, ha egy szerettünk hagy el minket, és egy jobb világra távozik. Emberenként változik, hogy hogyan dolgozzuk fel ezt.

A következő történet sokak szívét megérintette már. A képen látható hölgy 12 évnyi boldogság, szeretet és hűség után vesztette el szeretett kutyáját. A állatot halála után elhamvasztotta, majd elszórta a hamvakat.

Ashley Lang több mint egy évtizedes baráts�tság után veszítette el Wagnert, az ő szeretett Golden Retrieverjét. A lány úgy döntött, hogy kedvence hamvait abban a parkban szórja szét, ahol a kutyus imádott a leginkább imádott játszani.

A szomorú búcsúról fotót is készítettek. Azonban miután Ashley átnézte a felvételeket, valami olyat látott, amitől azonnal megdobbant a szíve: A szálló hamvakból egy kutya formája rajzolódott ki, ami épp a lányra néz. Mintha a jó barát még utoljára búcsút intett volna, mielőtt az örök vadászmezőkre távozott. Elvileg semmilyen utómunkát nem végeztek a képen, a felvétel eredeti.

Akár hiszel az ilyenekben, akár nem, ez a fotó egy gyönyörű búcsút ábrázol.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

http://www.ilyennincs.com nyomán

Forrás: tudnodkell.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!