Kiszivárgott Angela Merkel Putyinnak írt titkos levele! Óriási botrány van kialakulóban!

Kiszivárgott Angela Merkel Putyinnak írt titkos levele! Óriási botrány van kialakulóban!

0

Kiszivárogtattak részleteket Angela Merkel és Putyin levelezéséből. Putyin korábbi segítségnyújtási felajánlására látszólag nem érkezett válasz...

Kiszivárogtattak részleteket Angela Merkel és Putyin levelezéséből.

Putyin korábbi segítségnyújtási felajánlására látszólag nem érkezett válasz egyik uniós vezetőtől sem. Ám ez csak a látszat! Ugyanis a német kancellár felvette a kapcsolatot az orosz elnökkel.

Merkel a levelében kifejtette aggodalmát a a jelenlegi helyzettel kapcsolatban: “Németországban eluralkodni látszik a terror és a félelem. A sorozatos támadások az összeomlás szélére sodorják az országot.”

Majd segítséget kért a kialakult migrációs válság kezelésére, valamint az ezzel párhuzamosan növekvő terrorveszély leküzdésére.

A német kancellár levelében többször is kitért a levelezés titkosságára, valamint biztosította az elnököt a szankciók feloldásáról, ha hatékonyan együtt tudnak működni.

Egyelőre ismeretlen, ki szivárogtatta ki a levelezést a német ellenzék részére, de feltételezhető, hogy az egyik párttársa. Ha viszont ez igaz, akkor Merkelnek sokkal több “ellensége” van, mint hittük.

Forrás: legfrissebb.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!