Kedves ismerőseim, és mindenki akihez eljut ez a poszt, szeretném a segítségeteket/segítségüket kérni!

Kedves ismerőseim, és mindenki akihez eljut ez a poszt, szeretném a segítségeteket/segítségüket kérni!

0

Kedves ismerőseim, és mindenki akihez eljut ez a poszt, szeretném a segítségeteket/segítségüket kérni!

Mint azt már bizonyára sokan hallottátok, láttátok, tegnap, április 28-án 13:45-50 között nagyon súlyos autóbaleset ért a szentendrei 11-es főút bükköspataki gyalogosátkelőjénél. Az orvosi vélemény szerint mivel az autóban nem volt légzsák, csupán a szerencsén, és a biztonsági övön múlott, hogy nem vesztettem életemet a helyszínen. Cserbenhagyásos balesetről van szó, ami nagyon súlyos bűncselekménynek minősül. Az elkövető gépjármű egy ezüst színű BMW E60 xdrive 525d, vagy 520d (olyan, amilyen az utolsó két képen szerepel.)
A baleset a következőképpen történt:
A BMW-vel a Kálvária útról kanyarodtunk a 11-es főútra. A BMW mögött, külső sávban való haladásom után indexelve sávot váltottam, áttértem a belső sávba. Nem tudom hogy tudatosan tette-e, vagy a járműve holtterében voltam és nem látta ahogy mellé érek, mindenesetre pillanatnyi indexelés után rárántotta a kormányt az autómra. Hogy az ütközést elkerüljem, kénytelen voltam az úttest közepére térni, és vészfékezést végrehajtani. Két lehetőségem volt: vagy áttérek a szembe sávba, frontálisan karambolozok valakivel és nekicsapódok a buszmegállóban várakozó mintegy 15 diáknak, vagy az oszlopot választom.
Amint látjátok, az oszlop mellett döntöttem.
Mint már említettem, az elém bevágó és kishíján a halálomat okozó 5-ös BMW tudomást sem véve a mellette történt hatalmas ütközésről, elmenekült.

Az eset természetesen rendőrségi eljárás�rást, névtelen feljelentések és perek sorozatát vonja maga után.

Mivel az elkövető rendszáma ismeretlen, nagyon szeretnék megkérni mindenkit, aki ezt a posztot olvassa, hogy egy megosztással segítsen megtalálni az esetleges szemtanúkat, kézre keríteni a felelőtlen sofőrt.

Megjegyzem, hogy a rendőrség a sokkos állapotban tett helyszíni vallomásommal a jegyzőkönyvet lezártnak tekinti, a balesetet okozó sofőrről tudomást sem vesz, engem szeretnének majd büntetőeljárás alá vonni.

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki megosztással segít nekem! - 

Jakab Schramkó

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!