Hogyan ismerhető fel az energiavámpír?

Hogyan ismerhető fel az energiavámpír?

0

Látszólag átlagosnak tűnő emberek, akikkel nap, mint nap találkozunk, akár a szomszéd, munkatárs vagy a múltból felbukkanó rég nem látott ismerős....

Látszólag átlagosnak tűnő emberek, akikkel nap, mint nap találkozunk, akár a szomszéd, munkatárs vagy a múltból felbukkanó rég nem látott ismerős. Nincs kiélezett foguk, hátborzongató tekintetük, sem energiaszívó sci-fi készülékük, mégis gyakran áldozatul esünk nekik.

Testünk folyamatos kapcsolatban van a külvilággal, minden pillanatban ez a kapcsolat dinamikusan változik és fizikai, energetikai, biológiai csere történik körülöttünk. Gondolataink, érzéseink és életenergiánk nemcsak a testbe-elmébe zártan léteznek, hanem a testet körülvevő energia térben is jelen vannak.

Normál körülmények között az energia is szabad áramlást mutat a magasabb koncentrációjú terektől a kevésbé energia dús terek fele. Energetikai terünket elsősorban gondolataink és érzéseink határozzák meg, amikkel azonosulunk. A pozitív érzésekkel és gondolatokkal való azonosulás erős energiateret hoz létre, míg a negatív érzések és gondolatok gyengítik ezt a teret.

Az emberi test fizikai és energetikai szemponttból is egyensúlyra törekszik. A test, saját önszabályzó mechanizmusai által fenntartja a vérnyomás, vércukor, hormonok szintjét .De erre törekszik a test energetikai része is.
Legtöbbször az energia vámpírok akaratuk ellenére szívják le mások energiáját és tudattalanul teszik ezt kielégítve saját energetikai szükségletüket.

Bernstein használta az “érzelmi vámpír” kifejezést olyan személyekre, akik különböző személyiség zavarokban szenvednek és gyakran érzelmi energiát csapolnak le másoktól.

Ezen személyek boldogtalanok, reménytelenek, gyakran depressziósak, tele vannak félelemmel, szorongással és előítéletekkel. Gyakran stresszes körülmények között dolgoznak és Ők is lehetnek más energia vámpírok áldozatai.

Honnan ismerhetőek fel

Figyelmen kívül hagyják a személyi szférát. Betolakodnak és valósággal “bebújnak a bőröd alá”.
Egocentrikusak – állandóan magukról beszélnek.
Drámáznak, az élet eseményeket felnagyítják. Bolhából elefántot csinálnak.
Folyamatosan panaszkodnak, állandóan kritizálnak másokat.
Nem veszik figyelembe mások igényeit, nem hallgatnak meg másokat.

Az áldozatok gyakran olyan személyek akik gyengébb akaraterővel rendelkeznek, szugesztibilisek, befolyásolhatók.
Ha egy találkozás után energiahiány, kimerültség, fejfájás, vitalitás csökkenése, pesszimista hangulat kerít hatalmába akkor nagy valószínűséggel áldozatul estél egy energia vámpírnak.

Hogyan védekezz:

Forrás: filantropikum.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!