Havas Henrik: Gönczi Gábor hülye, Marsi Anikó szégyellje magát

Havas Henrik: Gönczi Gábor hülye, Marsi Anikó szégyellje magát

0

Tanár Úr minden eddiginél szabadabban beszélt a TV2 hírműsorairól és hírolvasóiról. Az egyszer biztos, ha a Tanár Úr kinyitja a száját, bizony...

Tanár Úr minden eddiginél szabadabban beszélt a TV2 hírműsorairól és hírolvasóiról. Az egyszer biztos, ha a Tanár Úr kinyitja a száját, bizony valaki nagyon rosszul jár. Ezúttal ketten is, mind Gönczi Gábor, mind Marsi Anikó megkapta magáét. Havas Henrik Sváby András ATV-s műsora kapcsán írt a Facebookra. Sváby egy nyilatkozata indította meg, amiben a tévés azt mondja, a TV2 hírszerkesztőségéhez és hírműsoraihoz gyomor kell.

Havas szerint Svábynak nagyon is igaza van, és ő bizony sajnálja a két hírolvasót is, akik közreműködnek a hírműsorok gyártásában.

– A Tények mocskosabb színvonalat képvis�pvisel, mint annak idején a Szabadnép a Rákosi időszakban. Igazából csak a két hírolvasót sajnálom, különösen Gönczi Gábort, aki egy helyes fiú, jól énekel, de a politika, meg úgy egyáltalán a közélet roppant távol áll tőle.
Egy kicsit durvábban: hülye hozzá! Most nem gyalázom, ellenkezőleg, mentségeket keresek – írta Havas, aki Marsinak már mentségeket sem tudott adni.

– Marsi Anikó? Tartok tőle, hogy ő valószínűleg tudja, hogy mit csinál, éppen ezért nála szó sem lehet mentségekről. Szégyellje magát! – fogalmazta meg véleményét a Tanár Úr.

    Forrás: www.borsonline.hu

    ► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

    SZÓLJ HOZZÁ


    Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

    Ne felejts el Kedvelni minket!