Ha érmét találsz az autó kilincse alatt, azonnal tedd ezt!

Ha érmét találsz az autó kilincse alatt, azonnal tedd ezt!

0

Oszd meg mindenkivel!

A tolvajok mindig kitalálnak új dolgokat, ahhoz, hogy megkaparintsák azt, amire vágynak, amiből jó hasznot húzhatnak. Ma az egyik taktikájukról számolunk be nektek, amire jó lesz odafigyelni.

Idéntől legyetek nagyon óvatosak és figyeljétek jól meg az autó ajtaját, mielőtt beülnétek az autóba és elindulnátok. Hogy miért kell figyelmesnek lenni? A tolvajok blokkolhatják a kilincset egy érmével, így az autó ajtaja nyitva maradhat.

Ha nem ellenőrzitek az autó kilincsét kockáztathatjátok, hogy feltörik, vagy ellopják azt. Beszállás előtt mind a négy ajtót ellenőrizd. A tolvajok sok esetben a kilincs külső része alá teszik az érméket, így az szinte észrevéthetetlen marad.

Hihetetlenül hangzik, de a csalók által használt egyetlen érmével az autó ajtaja nyitva maradhat, még akkor is ha aktiváltad az automata zárat.

Hogy ne legyél a tolvajok áldozata, mindig vizsgáld meg kétszert, hogy rendesen bezártad-e az autót, és hogy nincs-e érme a kilincs alatt. Kérünk továbbitsd ezt a barátaidnak is, oszd meg a Facebookon ezt az infót.

 

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!