Figyelem!Fontos hírt jelentett be a TESCO MINDEN VÁSÁRLÓJÁNAK!

Figyelem!Fontos hírt jelentett be a TESCO MINDEN VÁSÁRLÓJÁNAK!

0

Fontos hírt jelentett be a TESCO MINDEN VÁSÁRLÓJÁNAK! 2017.03.31-ig fogadjuk el a Sodexo utalványokat a Tesco áruházakban, ennek oka, hogy a két...

Fontos hírt jelentett be a TESCO MINDEN VÁSÁRLÓJÁNAK!

2017.03.31-ig fogadjuk el a Sodexo utalványokat a Tesco áruházakban, ennek oka, hogy a két vállalat között a szerződés megszűnik. A Pénzcentrum kereste meg az áruházat a kérdéssel.

Ezúton tájékoztatjuk, h, hogy a Sodexo Juttatások és Ösztönző Szolgáltatások üzletága 2016-ban megszüntette Magyarországon a Sodexo utalványok és kártyák kibocsátását

- olvasható a Sodexo hivatalos honlapján.

Ez adhat magyarázatot arra, hogy február végétől már nem fogadják el az utalványokat az Aldi áruházaiban, ráadásul a Tescóban is már csak néhány napig tudunk ezekkel az utalványokkal fizetni.

2017.03.31-ig fogadjuk el a Sodexo utalványokat a Tesco áruházakban, ennek oka, hogy a két vállalat között a szerződés megszűnik.

- válaszolta a Pénzcentrum megkeresésére az áruház sajtóosztálya.

Hol használhatjuk fel a megmaradt utalványokat?

Ahogyan fentebb is írtuk a Sodexo nem fog több utalványt kibocsátani. A még nálunk lévő utalványokat a rajtuk feltüntetett lejárati dátumig használhatjuk fel. A 2017-ben érvényes utalványokat még az:

  • Auchan,
  • Lildl,
  • Spar, Interspar,
  • Ticket Express,
  • Líra és a
  • Rózsavölgyi Jegyirodák boltjaiban használhatjuk fel.

 

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!