FELFOGHATATLAN TRAGÉDIA...

FELFOGHATATLAN TRAGÉDIA...

0

FELFOGHATATLAN TRAGÉDIA......ért egy háromgyermekes családot ez év április 22.-én.Patrik a 9 éves kisfiú vidáman játszott az oktatás után barátaival...

FELFOGHATATLAN TRAGÉDIA...
...ért egy háromgyermekes családot ez év április 22.-én.
Patrik a 9 éves kisfiú vidáman játszott az oktatás után barátaival az iskola udvaron. Kiugrott a hintából, lehuppant a földre, de felpattant és folytatta a játékot. Másnap hajnalban fájlalta a derekát, ezért édesanyja bevitte a kisfiút a közelben lévő salgótarjáni kórházba. Patrikot megröntgenezték és vért is vettek tőle. Hála istennek nincs semmilyen törés ugyan, de vérszegénységet állapítottak meg a szakemberek. Napokig nem változott az eredmény és az orvosok segítséget kértek egy budapesti egyetemi klinikától, ahol a laboreredmények lesujtották az egész családot, rokonokat és ismerősöket.
Másnap már mentő vitte a kisfiút a klinikára, ahol mintát vettek a csontvelőből. Délután már készen is állt a diagnózis:

ACUT LYMPHOID LEUKÉMIA, 84%-ban elterjedve a csontvelőben.

A legszörnyübb, a legrosszabb hír, amit egy szülő valaha is az életben egyáltalán hallhat. Egy, kivülálló számára felfoghatatlan TRAGÉDIA!!! Mit csinálnának Önök, hova rohannának, mit tennének ebben a pokoli helyzetben?

Szegényes körülmények között, komfort nfort nélküli házban élő, józan gondolkodású mai magyar 3 gyermekes vidéki család, akik szeretetben és egyetértésben nevelik a kicsiket. Szinte bódult állapotban élnek majdnem 3 hónapja. Az édesanya hordja Patrikot Budapestre a kemotherápiára, el nem mozdul mellöle, az édesapa vigyáz addig a másik két kicsire. Így ingáznak már két hónapja. Embert és kapcsolatot próbáló hihetetlen nehéz idöszak! Az utazgatások költsége és az anya állandó jelenlétének biztosítása megingatta a család egzisztenciáját.

Patrik nagyon mérges az egész világra, ingadozik a kedélyállapota, belázasodik és nem is érti egészen mi is történik most vele egyáltalán.
DE MI, FELNÖTTEK PONTOSAN TUDJUK!

Nincs olyan segítség, amit elutasítanának, fogalmuk sincs hogyan alakul a következő pár hónap, félnek a jövőtől és rettegnek a mától.

KÉREM ÁLLJANAK A CSALÁD MELLÉ!!!!

Minden biztató szó segít, ne menjenek csak úgy tovább. Ez itt és most történik!

Kapcsolat:
Tóthné Szalai Klaudia
3136 Etes
Rákóczi út 127
Telefon: 06 20 966 58 07
Facebook: https://www.facebook.com/clody0604

Bankszámla:
Erste bank: 1160 0006 0000 0000 1996 4700
IBAN: HU68 1160 0006 0000 0000 1996 4700
SWIFT: GIBAHUHB

A gyerekek méretei:
Patrik, 9 éves: 134-140
Fanni 8 éves: 134
Benjamin 3 1/2 éves: 104

SOHA többé éhezõ magyar gyerekeket

Forrás: www.facebook.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!