Ez a kiskutya egyfolytában sír a műtét után – amit a sebész orvos ezután tesz igazán szívből jön

Ez a kiskutya egyfolytában sír a műtét után – amit a sebész orvos ezután tesz igazán szívből jön

0

Bár a kiskutya Meesha a világ egyik legjobb állatorvosának kezében volt, nem értette mi is történik vele. Az Egyesült Államokban Baltimore államban...

Bár a kiskutya Meesha a világ egyik legjobb állatorvosának kezében volt, nem értette mi is történik vele.

Az Egyesült Államokban Baltimore államban található az egyik legnagyobb állatmenhely, a Barcs Animal Shelter. Egy csoport tapasztalt önkéntes és állatorvos gondoskodik arról, hogy a hozzájuk érkező állatok a megfelelő ellátást és gondoskodást megkapják.

Az állatok számát azonban kontrollálni kei kell ezért az oda behozott állatokat sterilizálják és addig ápolják őket, amíg valaki örökbe nem fogadja azokat.

Meeshát megoperálták és amikor a műtét után felébredt, az altató hatása egy idő után elmúlt. A kutyus ekkor nagyon sírni és remegni kezdett, hiszen érezte, hogy testében megváltozott valami.

Nagyon szédült is és azt sem tudta hol van, valószínű ettől is nagyon megijedt. Mikor Dennis Moses, a műtőasszisztens meghallotta a kutya keserves sírását felvette őt és a folyosó egyik csendesebb zugába ment vele.

Ha nem lettek volna ott az önkéntesek, hogy felvegyék ezt, akkor minden bizonnyal nem is láthattuk volna ezt a gyönyörű pillanatot.  Dennis mindent megtesz azért, hogy megnyugtassa Meeshát, halkan beszél hozzá és megpuszilja. Valószínű nem is kerülhetett volna jobb kezekbe ez a kiskutya.

Nézze meg a filmet és kérjük ossza meg barátaival, ha tetszett Önnek!

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!