Ez a fotós látja az anyakengurut a földön feküdni – nem hisz a szemének

Ez a fotós látja az anyakengurut a földön feküdni – nem hisz a szemének

0

Ewan Switzernek, a fotósnak egy szívszorító eseményt sikerült lefényképeznie az ausztráliai Queensland területén. Egy kenguru éppen elbúcsúzik...

Ewan Switzernek, a fotósnak egy szívszorító eseményt sikerült lefényképeznie az ausztráliai Queensland területén. Egy kenguru éppen elbúcsúzik haldokló édesanyjától.

A képen egy hím kengurut látunk, amint az a földön fekvő haldokló nőstény kenguru fejét fogja. Az egész egy fa árnyékában történik,  valószínű most látja utoljára a fiatal kenguru az édesanyját.

IMGUR

A fotós azt mondta, őt nagyon meghatotta ez az esemény. Véleménye szerint a kenguruk nagyon emberien viselkedtek. A hím kenguru fogta a nőstény fejét mintha segíteni próbálna, de hiába. Utolsó pillanatig a haldokló kenguru anyuka mellett maradtak.

IMGUR

Az apa nem hagyta, hogy más kenguruk közelebb menjen a haldokló állathoz, a kicsi pedig nagyon tehetetlen volt anyja nélkül.

IMGUR

Ez is azt mutatja, hogy az állatok is olyan érzelmekkel rendelkeznek, mint az emberek. Kérjük ossza meg ezt a cikket barátaival és családjával! -VIA

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!