Ennek a nagydarab motoros férfinak a „bűne” csak az volt, hogy kedvesen ráköszönt a kávézóban a nő kislányára. Erre az anya csúnyán megalázta.

Ennek a nagydarab motoros férfinak a „bűne” csak az volt, hogy kedvesen ráköszönt a kávézóban a nő kislányára. Erre az anya csúnyán megalázta.

0

Luc Perreault motoros és apa. Imádja a motorját, tetoválás borítja karját és szereti a sört. Az a fajta fickó, akiről azt hinné az ember, senki nem...

Luc Perreault motoros és apa. Imádja a motorját, tetoválás borítja karját és szereti a sört. Az a fajta fickó, akiről azt hinné az ember, senki nem mer belekötni. De ne ítélj meg egy könyvet a borítója– egy férfit a kinézete alapján…

Luc a kávézóban nem akarta megijeszteni a kislányt, egyszerűen csak köszönt neki, hogy: szia. A kislány elmosolyodott, és egy helló-val felelt. Ennyi történt mindössze, de a lány anyja megragadta a kislány kezét, és miközben ezt mondta „Mi nem beszélünk mocskos motorosokkal!” párjával együtt kivonszolta a gyereket a kávézóból.

Kicsivel később, még ezeezen a napon Luc nyílt levelet posztolt a Facebookon az anyának, aki ismeretlenül is ítélkezett felette. Szavai vírusként terjednek a neten. Ha elolvasod, megérted, miért.

„A piros SUV-os családnak, aki ma a Tim Hortons-ban volt

Igen, nagydarab, 140 kilós férfi vagyok, motorkerékpárral, és tele tetoválással. Hegesztő vagyok, és sokszor hangoskodom, sört iszom, és kicsit úgy nézek ki, mint aki kitépi a szívedet, ha rosszat szólsz rám.

Amit nem tudsz, hogy boldog házasságban élek 11 éve, a gyerekek apunak hívnak, és egyetemi diplomám van.

Anyám mindig is büszke volt rám, és azt mondja mindenkinek, milyen szerencsés, hogy van egy ilyen csodálatos fia.

Amikor a lányom eltörte a karját, jobban sírtam mint ő.

Olvastam könyveket, segítek az embereknek, és megköszönöm a háborús veteránoknak, amit tettek értünk. és sírtam az Armageddonon.

Így a következő alkalommal, amikor rámosolygok és köszönök a kislányodnak, és te megragadod a kezét és elhúzod azzal, hogy nem, nem drágám, nem beszélünk a koszos motorosokkal… Ne feledd, hogy miközben te megsértetted az érzéseimet, ez a „koszos motoros” lenne az első, aki befut az égő házba, hogy megmentse a kislányod életét, hogy neked kelljen sírnod miatta. LP.”

          VIA
► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!