EMLÉKSZEL MÉG ERRE A SZEGÉNY NIGÉRIAI KISFIÚRA? ÍGY NÉZ KI MA!

EMLÉKSZEL MÉG ERRE A SZEGÉNY NIGÉRIAI KISFIÚRA? ÍGY NÉZ KI MA!

0

Sokat csak mondogatják, hogy segíteni szeretnének másokon, főleg a rászorulókon, és vannak olyanok, akik ezt meg is teszik! Ott vannak, ha valami...

Sokat csak mondogatják, hogy segíteni szeretnének másokon, főleg a rászorulókon, és vannak olyanok, akik ezt meg is teszik! Ott vannak, ha valami baj van, és teszik, amit a szívük diktál nekik.

Még az év elején terjedt el azonnal a nigériai, kétéves kisfiúról, illetve az ő csodálatos megmentőjéről készült fénykép. A kisfiút mindenki magára hagyta, hiszen azt gondolták, köze van a boszorkánysághoz.

A képen látható dán, közösségi munkás munkás nő, Anja Ringgren Loven megmentette őt, és örökbe fogadta. A kisfiú a Hope (Remény) nevet kapta akkor. Nyolc hónapot töltött azzal, hogy rendbe hozza Hope-ot.

A világ minden tájáról kapott adományokat, csakhogy fedezni tudja a kisfiú orvosi ellátásait, és nevelésének költségeit. A gyermeket féregteleníteni kellett, és egy darabig naponta vérátömlesztést kapott. 

Igen gyorsan elkezdett javulni az állapota, hála a megmentőjének, és most már az édesanyjának. Ma már a gyermek egészséges, és folyamatosan mosolyog. Így néz ki most:

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: tudnodkell.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!