Áztass fokhagymát vörösborba, minden betegséget elűz

Áztass fokhagymát vörösborba, minden betegséget elűz

0

Ennek az elixirnek jó a hatása az immunrendszerre, a véráramra és keringésre valamint a gyulladásos betegségekre.    A vörösboros, fokhagymás...

Ennek az elixirnek jó a hatása az immunrendszerre, a véráramra és keringésre valamint a gyulladásos betegségekre. 

 

A vörösboros, fokhagymás keverék segítségével elkerülhetjük a légzőszervek, szív- és érrendszer, máj, vese és a nyirokrendszer megbetegedéseit.

A fokhagymát már 5-6 ezer évvel ezelőtt is ismerték. Az egyiptomi piramisokat építő munkások rendszeresen ettek fokhagymát, hogy erősítsék immunrendszerüket, és jobb erőben legyenek. Kiváló fertőtlenítő tulajdonsággal rendelkezik, féreghajtó, de megelőzhető vele az influenza, antibakteriális és rákellenes tulajdonsággal is rendelkezik.

A vörösbor mérsékelt fogyasztása rezveratrol és flavonoid tartalma miatt kifejezetten ajánlott. Amerikai kutatók szerint a rezveratrol hússzor nagyobb antioxidáns hatással rendelkezik, mint a C-vitamin, és nagy hatóerővel száll szembe a káros szabadgyökökkel is. Bizonyos kísérletek nyomán kimutatták, hogy a rezrevatrol a kezdeti stádiumban levő bőrdaganatot képes akár 96%-al is csökkenti.

A vörösboros, fokhagymás keverék tisztítja a vért, erősíti az immunrendszert, szabályozza a koleszterinszintet, eltávolítja a fölösleges sót a szervezetből, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát, védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben, növeli az állóképességet, energiával tölti fel a szervezetet.

 

A legfontosabb tulajdonsága, hogy segítségünkre van a különböző rákos betegségek legyőzésében.

Hozzávaló: 12 gerezd fokhagyma, ½ liter jó minőségű vörösbor.

Elkészítés: Keressük az őstermelőknél kapható biofokhagymát. Tisztítsuk meg a fokhagymát, és keverjük el egy üvegben a vörösborral. Ha félbe vágjuk a gerezdeket, hatékonyabb, de sokkal erőteljesebb lesz az íze.

Mindenki maga döntse el, hogy egyben hagyja, vagy inkább felvágja a gerezdeket. Zárjuk le az üvegedényt, és két hétig érleljük naptól védett területen a keveréket. Naponta 2-3 alkalommal kevergessük, majd szűrjük le, és a keletkezett levet töltsük egy jól záródó üvegbe.

Évente kétszer végezd az egyhónapos kezelést. Naponta 2-3 evőkanállal fogyasszunk el a keverékből.

Forrás: szupertanacsok.blog.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!