Az édesanya ikreket szül – élete legnagyobb megrázkódtatása az, mikor meglátja az arcukat

Az édesanya ikreket szül – élete legnagyobb megrázkódtatása az, mikor meglátja az arcukat

0

A 19 éves Lucy és Maria legjobb barátok, de nem csupán azok. Bár kívül és belül teljesen különbözőek, ők ikrek is. Első látásra az Aylmer testvérek...

A 19 éves Lucy és Maria legjobb barátok, de nem csupán azok. Bár kívül és belül teljesen különbözőek, ők ikrek is.

Első látásra az Aylmer testvérek nem úgy néznek ki, mintha rokonok lennének. Lucynak világos, szeplős a bőre, vörös haja van,  Maria-nak pedig sötét göndör haja. Maria extrovertált, érdekli a divat,  Lucy inkább befelé forduló és szereti a művészeteket.

Az első kérdés, amit az emberek felteszneknek az az, hogy:”Ez hogy történhetett?” Tudományosan a kérdést nagyon egyszerű megválaszolni.

Az édesanya, Donna félig jamaikai, félig angol, az édesapa pedig fehér bőrű. Lucy és Maria kétpetéjű ikrek, ami azt jelenti, hogy a két petesejtet két különböző hímivarsejt termékenyítette meg. Genetikai szempontból az édesanya különböző génjei miatt lett az egyik gyermek világos a másik pedig sötét bőrű.

Az ikrek egyben legjobb barátok is, megtanulták elfogadni magukat és a köztük lévő különbségeket. Bár nagyon különbözően néznek ki és nem is hordanak ugyanolyan ruhát, a filmben láthatjuk, hogy ugyanolyan gyönyörű mindkettőnek a mosolya.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!