A trükkös NAV ellenőr Facebookon vadászott

A trükkös NAV ellenőr Facebookon vadászott

0

A NAV mindig is kreatív volt, de ezt nem gondolta volna senki!

A NAV újabban annyira kreatív, - mármint ér értsék ez alatt, hogy magukhoz képest - hogy néha sikerül is nekik egy-egy nagyobb fogást is ejteniük. Biztosan emlékeztek, hogy régebben úgy zajlott a NAV-os ellenőrzés például egy balatoni hekksütödénél, hogy odamentek 15-en mind ellenőr volt, és egyből le lehetett vágni, hogy ők kicsodák és miért vannak ott, majd ellenőrizték, hogy kapnak-e blokkot. Ha kaptak nem volt gond, ha nem, akkor büntettek.

 
Jelenleg annyira felfejlődtek a NAV-osok, hogy már csak párban járnak, és olyan dolgokat vesznek igénybe, mint például , tetoválás, fodrászat, mozi, műkörmös stb. 


Természetesen, ha büntetniük kell, akkor a szolgáltatást amit megkaptak nem fizetik ki ! ( Ergó levágod a haját, nem adsz blokkot, megbüntet és nem fizeti ki a munkád )

Egy gyanútlan eladó különböző fb csoportokban hirdette termékeit, amire egy lelkes vevő jelentkezett is , de amikor elővette a csomagtartóból az eladni kívánt hamisítványt, előkerült a NAV ellenőr jelvénye, és mindent lefoglalt a büntető eljárás megindítása mellett..

Tanulság : Ésszel árulj a fészbukon !!! 

 

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!