8 havi vízszámla is érkezhet egyösszegben! ezentúl így adja le a mérőóra állás, mert ön is borsos csekket kaphat!

8 havi vízszámla is érkezhet egyösszegben! ezentúl így adja le a mérőóra állás, mert ön is borsos csekket kaphat!

0

8 HAVI VÍZSZÁMLA IS ÉRKEZHET EGYÖSSZEGBEN! NAGYON FIGYELJEN A MÉRŐÓRA ÁLLÁSRA! Sokan kaphatnak gyanúsan magas vízszámlát, amit sajnos mindenképpen...

8 HAVI VÍZSZÁMLA IS ÉRKEZHET EGYÖSSZEGBEN! NAGYON FIGYELJEN A MÉRŐÓRA ÁLLÁSRA!

Sokan kaphatnak gyanúsan magas vízszámlát, amit sajnos mindenképpen ki kell fizetni, maximum részletfizetést lehet rá kérni! MUTATJUK MI AZ OKA! Erre Önnek is érdemes odafigyelni, mert nagyon hamar kiküldik a több havi csekket egyösszegben!

Az éves víz­óra-le­ol­va­sás után re után ren­ge­te­gen kap­tak több tíz­ez­res szám­lát a Díj­be­szedő Hol­ding Zrt-től. A cég sze­rint a ko­rábbi évek­ben csak áta­lány­szám­lát küld­tek ki, idén vi­szont a pon­tos össze­get kö­ve­te­lik.

Egy olvasói történetet osztunk meg most veletek, egy hölgyről van szó, aki 24 ezer forintos vízszámlát kapott egyösszegben, ami körülbelül 8 havi fogyasztásának felel meg, eddig is minden hónapban becsületesen jelentette az óraállást, soha nem volt vele semmi gond.

Kéthavonta kiírom az ajtóra, hány köbméternél áll az óra, meg is kapom a pontos számlát. Ezért nem értem, hogyan lehet szinte nyolchavi elmaradásom az éves leolvasás után – mondta a az említett hölgy a ripostnak.

A ripost utánajárt annak, hogy mi is történ valójában és a következő választ kapták a vízműtől >>>>
“2015 júliusától kéthavi átalányt állítottak be, így az éves leolvasás utáni összeg, az éves becsült és az éves tényleges fogyasztás közti különbözet.

Kollégáink évente csak egyszer tudnak kimenni a fogyasztókhoz, ha valaki kiírja az ajtóra az óraállást, az maximum a közös képviselőnek lehet fontos a főmérő miatt. Az pedig már rajta múlik, hogy ezt eljuttatja-e hozzánk”

A jövőbeni problémák elkerüléséhez pedig azt javasoljuk a fogyasztóinknak, hogy váltsanak át a telefonos mérőóraállás-bejelentésre- tanácsolta a hölgy az ügyfélszolgálaton!

Forrás : ripost.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!